Zelf ben ik een fan van essentiële oliën en ik vind dat iedereen deze oliën kan gaan inzetten, maar vooral ondernemers. 

Op deze pagina kan je lezen wat essentiële oliën zijn, hoe je ze kunt gebruiken, waarom de oliën van Young Living. Natuurlijk ook belangrijk waarom ik ermee ben gestart.  

Essentiële
 oliën

Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen die worden gewonnen uit verschillende delen van planten, zoals bloemen, bladeren, schors en zaden. Deze oliën bevatten de essentie van de plant en hebben unieke geuren en eigenschappen die een breed scala aan voordelen bieden, zowel fysiek als mentaal. Van rustgevende lavendel tot energie gevende pepermunt, elke olie heeft zijn eigen kenmerken en gebruiksmogelijkheden.

Nurture wellness with pure, potent
Young Living essential oils.

Wat zijn essentiële oliën?

Of je nu verlangt naar emotionele balans, fysieke verlichting of gewoon een sprankje natuurlijke luxe, essentiële oliën staan voor je klaar. 
Het gebruik van essentiële oliën is eenvoudig en vereist slechts een paar basisstappen. Voor aromatherapie gebruik je een diffuser om de geur te verspreiden. Bij gebruik op de huid meng je een paar druppels essentiële olie met een dragerolie en masseer je dit op de gewenste plek of gebruik je een roller. Bij inwendig gebruik voeg je een druppel essentiële olie toe aan een drankje of gerecht, maar zorg ervoor dat je alleen oliën gebruikt die geschikt zijn voor inname.

I will diffuse any situation, just gave me 

Hoe gebruik je
essentiële oliën?

some oils

Young Living onderscheidt zich door het unieke Seed to Seal-proces. Dit proces garandeert dat elke stap van de productie, van zaadje tot het afgesloten flesje, wordt uitgevoerd met de hoogste normen voor kwaliteit en puurheid. Elk aspect van dit proces wordt zorgvuldig gecontroleerd, inclusief het selecteren van de beste plantlocaties, duurzame teeltmethoden, en streng testen op potentie en zuiverheid.

Wist je dat in Nederland  "100% essentiële olie" op een potje labelen wanneer er maar 5% essentiële oliën inzitten. Vaak weet je niet waar de rest allemaal uit bestaat, maar bij Young Living wel door het Seed to Seal proces. Het is 100% natuurlijk.


Waarom de essentiële oliën van Young Living?

"From fields to feelings, Young Living
 oils weave nature's magic."

om 1 liter citroenolie te produceren zijn er 1500 a 3000 citroenen nodig

Na 20 minuten hebben de moleculen elke cel in het lichaam bereikt

Na 2 minuen zijn de oliën al waarneembaar in het bloed

Na 22 seconden bereiken de geurmoleculen de hersenen

Fun facts about essential oils

Sinds ik essentiële oliën van Young Living heb ontdekt, opent zich een hele nieuwe wereld voor mij. Als drukke moeder van de energieke Mees en een eigen onderneemster, zijn deze oliën nu een onmisbaar onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden.

In het begin was ik wat sceptisch, typisch voor een nuchtere Noord-Hollandse/Amsterdammer. Kon het echt waar zijn dat het gebruik van een olie mijn welzijn zou verbeteren? Nou, ik ben tot het besef gekomen dat het absoluut kan.

Mijn reis in de wereld van oliën begon met de starterkit. Hoewel de prijs van ongeveer 190 euro aan de hoge kant leek, besloot ik het toch uit te proberen. Deze kit bevatte een diffuser en 11 diverse essentiële oliën en bracht me in contact met het enthousiaste en liefdevolle Blooming Blends team. Dit team heeft me enorm geholpen bij het ontdekken van de oliën – hoe te beginnen, wat je ermee kunt doen en vooral hoe je ze kunt gebruiken.

De geuren van deze oliën zijn simpelweg onbeschrijflijk. Ik zet de diffuser nu regelmatig aan in mijn huis en kantoor. Vroeger stak ik weleens een geurkaars aan voor een aangename geur, maar nu besef ik dat de meeste geurkaarsen paraffine bevatten, afkomstig van aardolie, steenkool of schalieolie. Het verbranden van paraffine stoot schadelijke stoffen uit, stoffen die als kankerverwekkend bekend staan. Het is iets wat ik absoluut niet wil dat mijn gezin langer inademt.

Naast het gebruik van de diffuser, breng ik de oliën aan op mijn huid met behulp van draagoliën. Ik heb verschillende rollers, zoals de weerstandsroller, gemaakt met oliën uit de starterkit. Sinds ik deze roller gebruik, ben ik bijna nooit meer verkouden, iets wat voorheen regelmatig voorkwam. Als ik last heb van mijn keel, pak ik mijn keelroller, en na een paar minuten voel ik verlichting. Of als ik extra focus nodig heb, rol ik mijn focus roller.

Maar het grootste deel van mijn oliën gebruik ik voor mentale ondersteuning. Mijn Valor-roller is onmisbaar geworden; het geeft me net dat beetje extra zelfvertrouwen en kracht. White Angelica helpt me om prikkels beter te verwerken, en met Gratitude, zoals de naam al zegt, ben ik dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen en nog zal komen.

Mijn olie avontuur

"From skeptic to enthusiast: How essential oils
transformed my daily delight."

Young Living heeft zoveel prachtige oliën maar in het begin weet je vaak niet waar je moet beginnen.
Daarom is de Premium Starterkit zo fijn, het zijn 11 hele fijne basis oliën die heel breed inzetbaar zijn.
Deze oliën kunnen jou ondersteunen op veel verschillende vlakken, zoals ondersteuning bij slaap, focus, stress en bij fysieke klachten.

De starterkit

Waarom is starten met de starterkit de beste start?

Stuur mij een berichtje

Over wat essentiële oliën in jouw onderneming kunnen betekenen? 

Meer informatie?

i will reach out to you asap!

thanks for your message