Leuk dat je mijn website bezoekt!

Mijn naam is Melanie, en ik ben een enthousiaste moeder van Mees. Samen met mijn partner Jimmy woon ik in Purmerend, gelegen in Noord-Holland. In ons gezin hebben we nog drie katten, waarvan er één drie pootjes heeft als gevolg van een  ongeluk. Ondanks de uitdagingen weet dit bijzondere beestje zich uitstekend aan te passen aan de situatie, wat mij enorm inspireert om het maximale uit het leven te halen.

Hi, i'm Melanie

Al mijn hele leven ben ik een leergierig persoon en vind ik het heerlijk om anderen te helpen in hun leerproces. In 2015 heb ik mijn studie als verpleegkundige (HBO-V) afgerond en werk ik op een afdeling waar elke dag anders is. Hierdoor ben ik gewend om snel te schakelen en me aan te passen aan wat er op dat moment nodig is. Momenteel werk ik als praktijkopleider voor studenten die de opleiding tot verpleegkundige volgen.

In 2022 heb ik mijn eigen onderneming, Melll.nl, opgericht. Als ondernemer kan ik mijn passies en talenten volledig inzetten.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik een leergierig persoon en help ik graag anderen in bijvoorbeeld hun ontwikkeling 

Leergierig persoon

Mijn persoonlijkheid kan het best omschreven worden als een aarde type: een betrouwbare en solide basis waar anderen op kunnen bouwen. Ik hanteer een grondige en secure aanpak en zal nooit iets doen waar ik niet volledig achter sta. Het delen van mijn kennis met anderen en het aanmoedigen van persoonlijke ontwikkeling geeft mij veel voldoening. Bovendien ben ik een creatieve denker die altijd op zoek is naar vernieuwende oplossingen.

Ik ben tot het besef gekomen dat ik mijn energie moet richten op dingen waar ik echt blij van word. Naast mijn creatieve bezigheden, zoals het maken van plakboeken, ontdekte ik mijn passie voor grafisch ontwerp, branding en design. Hier heb ik me verder in gespecialiseerd, en dit vormt nu het belangrijkste aspect van mijn bedrijf.

Do what you do best

and outsource the rest

Tijdens mijn persoonlijke reis kwamen de essentiële oliën van Young Living op mijn pad. Deze kleine flesjes openden een wereld voor mij, vol mogelijkheden voor mijn gezin. Ik raakte geïnteresseerd in een low-toxic lifestyle en heb mij hier verder in verdiept. Het is mijn missie om meer mensen kennis te laten maken met de essentiële oliën en hen te laten zien hoe ze een low-toxic lifestyle kunnen integreren in hun leven. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf geworden.

"Embrace the natural essence, and let essential oils bring harmony to your mind, body, and soul."

Essentiële oliën 

Graag grappige foto's met Mees maak

geen chocolade lust maar wel graag een taartje eet

vanuit origine neuro verpleegkundige ben

Weetjes over mij

let me know how i can help you

"Words are the bridges that connect us, so let's build a meaningful connection. Reach out, and together, we'll create something wonderful."

Let's connect!

i will reach out to you asap!

thanks for your message